mehtap@promassage.fi
promassage@promassage.fi

Mehtap Aktas

Koulutettu Hieroja
Osteopatiaan erikoistuva

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Stadin Ammattiopistosta ja olen erikoistunut kivun hoitoon sekä kinesioteippauksen. Käytän hoidoissani paljon mobilisoivia niveltekniikoita ja erilaisia lihaskäsittelyitä, kuten triggerpisteiden hoitoa. Hoidoissani käy paljon päänsäryistä sekä niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviä.

Olen kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja tällä hetkellä opiskelen osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Hierontapalveluiden lisäksi tarjoan myös osteopaattista hoitoa oppilastyönä.

Hoitotyössäni työskentelen kehon terveyden kanssa ja sitä edistäen. Terveyttä on tasapainoinen rakenne, joka mahdollistaa toimivan kokonaisuuden ja aktiivisen toimintakyvyn hyvän elämän ylläpitämiseksi. Sen polttoaineena on kehon oma vitaliteetti, joka on elävän organismin luonnollinen elinvoima. Tukemalla tätä kehon omaa parantumis- ja korjausvoimaa voidaan ehkäistä, lievittää ja parantaa monia kehon rakenteellisia ja toiminnallisia häiriöitä sekä palauttaa keho sellaiseen tilaan, jossa se voi taas jälleen itse tasapainottaa toimintansa kokonaisvaltaisesti.

Varaa aikasi

Valimotie 13 A Pitäjänmäki Helsinki

Varaa Nyt